Welkom

+31 61 28 28 321 Ma-Vr (08:00 - 17:00)
Klik hier om gebruik van een functionele cookie voor je taalkeuze toe te laten

Welkom bij mediventic

Onze missie: verbeteren van leven en gezondheid van mensen met onbegrepen gezondheidsproblemen en ademhalingsmoeilijkheden.

Wij helpen mensen met complexe, vaak onbegrepen gezondheidsklachten een gezonder en gelukkiger leven te leiden door diagnose, inzicht en behandeling gemakkelijker en betrouwbaarder te maken, en door betaalbare hulpmiddelen voor professioneel en thuisgebruik te leveren.

Marco Cevat

CEO / Oprichter

Onze specialisten

Marco Cevat

Uitvinder van mediventic

+31 61 28 28 321

info@mediventic.com

Over

Marco ontwikkelde en leidde alle aspecten van software engineering, start-ups, (digitale) transformatie en technologie gedurende de afgelopen 30 jaar, waarvan 20 in leidende posities, 10 in managementconsulting en 20 in internationale organisaties, met ongeveer 6 jaar ervaring in het buitenland. Resultaatgericht, oplossingsgericht, creatief; een open communicator en samenwerker. Specialist in het tot leven wekken van vastgelopen projecten en organisaties. Reputatie en een solide trackrecord tonen zijn vermogen aan om strategie en plannen om te zetten in concrete resultaten. Leider van verandering, doorgewinterde manager en expert met een levendige en jonge geest, groot doorzettingsvermogen en geweldige succesverhalen. Door puur toeval in de gezondheidszorg beland.

Jobst Winter

Medisch Directeur

+31 61 28 28 321

info@mediventic.com

Over

Samen kun je alles, alleen kun je weinig. Zeker als cardioloog. Artsen zijn niet echt bereid om samen te werken en kritiek te krijgen. Ik ben autonoom, en bereid samen te werken met verschillende disciplines. Niets gaat vanzelf, we hebben de Ander nodig. Die visie deel ik met de filosoof Emmanuel Levinas. Samenwerken maakt het grote verschil.

Ik ben een puzzelaar en een bouwer. Ik hou van ingewikkelde problemen en los die graag stukje voor stukje op. Hoe gecompliceerder, hoe mooier. Vertel mij niet dat iets onmogelijk is. In principe is alles mogelijk. Ik ga door tot iets áf is. Mijn lijfspreuk is dan ook "hier moet water zijn, ook in de woestijn".

Bij tegenslagen geef ik niet op. En daarin neem ik de Ander mee: ik kan mensen laten "vliegen" en laat ze graag over hun eigen muren heen kijken. Ik kan me goed verplaatsen in de Ander: patiënten, collegas, familie en vrienden. Ik zoek verbinding, met de Ander en met het leven. Ik geloof er heilig in dat je soms dingen moet doen die buiten je eigen comfortzone of onder jouw niveau liggen om iets voor een ander te kunnen betekenen en dingen voor elkaar te krijgen.

Realiseer je dat écht contact met de Ander wezenlijk is en dat daarmee (bijna) niets onmogelijk is.

Over mediventic

Ademhalingsproblemen zijn een zwaar ondergewaardeerd symptoom van veel aandoeningen, dat een ernstig onderschatte impact op heeft op patiënten en de maatschappij. We hebben de gevolgen gezien van het gebrek aan goede diagnostische hulpmiddelen: focus op de fobische klachten, misdiagnose, gedragstherapie, medicatie met psychofarmaca, psychotherapeutische behandeling, confrontatie met commerciële 'zorg'aanbieders en cardiologische verwijzing. Naar schatting is 25% van de cardiologische verwijzingen een gevolg van onontdekte ademhalingsproblemen.

En omdat niemand dat oplostte, hebben we dat zelf gedaan!

Jobst Winter

Medisch directeur, mede-oprichter

De oplossing

image by pixabay - pexels

Early Warnings

Helpt aanvallen te voorkomen

Lees meer

Op basis van een overvloed aan data kunnen we aanvallen van ademhalingsproblemen voorspellen! Zo helpen we gebruikers weg te blijven van de vervelende gevolgen daarvan, of ze in elk geval dragelijker te maken.

Ook kunnen we direct laten zien wat het effect van oefeningen is en zo helpen om de aanvallen ook voor de langere termijn beheersbaar te maken.

Onze oplossing is dus niet een van de vele middelen om een diagnose te stellen en je te vertellen wat je allang weet, maar helpt om je leven met ademhalingsproblemen dragelijker te maken.


image by circuitlogic.com

Onmerkbaar aanwezig

Licht en flexibel

Lees meer

Speciaal voor mediventic ontwikkelde apparatuur maakt het mogelijk het shirt gedurende lange tijd, dag en nacht, onder je normale kleding te dragen. Ook gedurende het werk, sporten en slapen. Het shirt blijft gegvens verzamelen en leert jou daardoor steeds beter kennen. Daardoor kunnen we de ingebouwde intelligentie steeds verder verbeteren en je daarwerkelijk helpen!


image by mediventic

Multi-sensor shirt

Onze pocket-size ICU; patent aangevraagd

Lees meer

Onze trots: 40 sensoren, ingebouwd in een licht en comfortabel shirt. Het shirt bavat veel nieuwe techniek, die we samen met de beste specialisten van de wereld ontworpen hebben met maar één doel voor ogen: voorspellen en beheersen van ademhalingsproblemen.